PARTIZAN PONOVO LIDER! Mitrović prekinuo mučenje sa Javorom! (VIDEO)

Meč obeležila povreda Vladimira Stojkovića posle sudara sa Nigerijcem Onjilom

  • 0

Partizan je pobedio Javor i vratio se na čelo Superligaške tabele. Posle vesti iz Subotice, gde je Crvena zvezda deklasirana, navijači "crno-belih" očekivali su lagani fudbal i ubedjivo pobedu, ali dobili su mučenje.

Ono što je "crno-belima" važnije jeste da se Partizan posle samo četiri dana vratio na čelo tabele, ali sada sa dva boda više od Crvene zvezde i jednakim brojem mečeva.

Pobeda je izvojevana jedva posle više od 30 minuta igre sa igračem više srpskog šampiona posle isključenja centralnog igrača utakmice Nigerijca Onjila.

On je kod 1:0 za Partizan žestoko uleteo u Vladimira Stojkovića, koji je zbog povrede napustio teren i hitno je prebačen u bolnicu, gde je ustanvljeno da je slomio rame.

Golovima Marka Šćepovića i Aleksandra Mitrovića Partizan je slavio 2:1. Gol za goste postigao je pomenuti Onjilo.

"Crno-beli" će što pre zaboraviti meč koji je počeo perfektno po njih, jer je posle brazilskog poteza Lazara Markovića i njegove asistencije, Marko Šćepović postigao gol za 1:0. Bio je to prvi pogotak mladog napadača od povratka na teren posle duge pauze zbog povrede.

"Crno-beli" su zatim postali nezainteresovani za fudbal, valjda pod senkom dešavanja iz Kazanja, otaljavali meč, a kada je Javor izjednačio, počeli su problemi. Šampion se nije snalazio sa totalnim bunkerom Ivanjičana, ali nije dozvolio iznenađenje.

"Crno-bele" je ovog puta spasio tinejdžer, napadač Mitrović, koji je desetak minuta pre kraja prekinuo mučenje i idealan centaršut Miljkovića glavom okončao vođstvom za 2:1.

"Crno-beli" su tokom jalove incijative nekoliko puta bili na ivici primanja pogotka, ali je pre napada Javora bio uplašen pred golom Petrovića, pa je igračima Partizana ostavljena prilika da slome rivala, što je džoker Mitrović ispeo.

PARTZAN: Stojković (od 35. Petrović) - Miljković, Ostojić, Ivanov, Lazevski - Smiljanić, Jojić, Ninković, Saša Ilić - Marković, Marko Šćepović.

JAVOR: Nikolić - Đorđevič, Vlašić, Milović, Momčilović - Vidić, Ostojić, Eliomar Silva, Jakimovski, Radivojević - Onjilo.

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA