NE POMAŽE NI NIŠ! Flensburg jači od "naloženog" Partizana!

Srpski šampion igrao prsa u prsa sa bundesligašem, ali je razlika u klasi bila velika. Sjajna atmosfera u punom "Čairu"

  • 0

Partizan je zabeležio drugi poraz u grupi A Lige šampiona, a i pored neviđene borbe i herojskog suprotstavljanja bundesligašu Flensburgu, rezultatski nije mogao ništa - 31:37 (15:17).

Aleksandar Brković, trener rukometaša Partizana, stidljivo je najavljivao ideju po kojoj bi šampion mogao do prvih bodova u Ligi šampiona, ali već posle nekoliko minuta meča sa Flensburgom bilo je vidljivo da od toga nema ništa.

Ipak, poraz od rukometnih vanzelamaljaca nije smak sveta, pre se može reći da su "crno-beli" iznenadili pariranjem jednoj od najjačih ekipa u Evropi.

"Crno-beli" su vodili do 3:2, a onda je serija Nemaca 5:0 bila praktično presudna. Iako je u nekoliko navrata prednost bundesligaša i jednog od najvećih kandidata za Fajnal for bila samo gol razlike (najčešće 2-3), snage nije bilo ni za remi.

Poslednji put na gol zaostatka "crno-beli" su bili na 17:18 početkom drugog poluvremena.

Atmosfera u "Čairu" jednostavno nije dopuštala Partizanu da pada, stalno je jurio rivala, ali više se od časnog poraza nije moglo.

Danac Egert bio je kao košmar za srpskog šampona. Levi bek je pogađao odakle je stigao, a pratio ga je fenomenalni golman Anderson, koji je samo u prvom delu imao 11 odbrana. Na kraju čak 18!

Uskoro opširnije...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA