SRPSKI BASKETAŠI: Razočarani smo nepravdom

- Izostavljanje naše kandidature za gradska priznanja ne možemo prihvatiti kao slučajni propust, niti opravdati grubom omaškom zaduženih za oblast sporta, ili previdom Komisije za nagrade, i primamo je kao svojevrsnu nepravdu - naveli su svetski prvaci u basketu "3 na 3"

  • 0

Tako to ide u srpskom sportu... Proletos su potpuno nenadano postali svetski prvaci u basketu "tri na tri" i sve nas oduševili, ali su Dušan Domović Bulut, Milan Bošković, Marko Savić i Marko Ždero u saopštenju naveli da su veoma razočarani time što ih niko nije predložio za priznanja Grada Novog Sada, Oktobarsku nagradu i Novembarsku povelju.

Izostavljanje naše kandidature za gradska priznanja ne možemo prihvatiti kao slučajni propust, niti opravdati grubom omaškom zaduženih za oblast sporta, ili previdom Komisije za nagrade, i primamo je kao svojevrsnu nepravdu - naveli su u saopštenju reprezentativci Srbije u basketu.

Oni su izjavili da se čude tome što niko od državnih, pokrajinskih i gradskih funkcionera koji su im ranije čestitali zlatnu medalju sada nije bio kadar da napiše "nekoliko smislenih rečenica" obrazloženja za jednu od te dve nagrade. 

Basketaši Srbije osvojili su prvo mesto na Prvom svetskom prvenstvu u košarci "tri na tri" u Atini 23-26. avgusta.

Oni su u saopštenju ocenili da je to verovatno i najveći ovogodišnji uspeh sportista iz Srbije u nekom od ekipnih takmičenja.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA