MLADI EP U-21: Poraz koji obećava, Engleska - Srbija 1:0

Mlade reprezentacije Srbije i Engleske u Noriču odigrale prvu utakmicu baraža za odlazak na Evropsko prvenstvo 2013. u Izraelu. Englezi bili bolji i u Kruševac na revanš meč idu sa prednošću od jednog gola

  • 0

Mlada reprezentacije Srbije nije uspela da napravi iznenađenje i da u Noriču pobedi Engleze, ali ni poraz od 1:0 nije loš.

Nervozno su "orlići" ušli u meč i već nakon sedam minuta uspeli da dobiju dva žuta kartona - Despotović i Pantić. Dugo nisu mogli da dođu do prave prilike, pa su konačno zapretili u 26. minutu preko Luke Milunovića, međutim, prvotimac Crvene zvezde nije mogao da smiri loptu jer je glavom prebacio preko gola.

U prvom poluvremenu nije bilo mnogo prilika, ali i većina njih je bila napravljena od strane "mladog Gordog Albiona". Mlađani Ins se potvrdio kao najopasniji igrač i najviše je pretio našem golu.

U 65. minutu detalj koji je odlučio meč! Medojević je izbacio loptu iz šesnaesterca, do nje je na ivici šesnaesterca stigao Smit. Luka Milunović je neoprezno uklizao i sudija je pokazao na belu tačku.

Kreg Doson je preuzeo odgovornost i snažno je šutirao u gornji levi ugrao gola Aleksića, koji je bio nemoćan.

Do kraja meča bilo je nekoliko prilika i sa jedne i sa druge strane, a najbolja je bila ona koju nije iskoristio mladi igrač Kristal Palasa Zaha samo tri minuta nakon penala.

Revanš meč igra se u utorak u Kruševcu.

SRBIJA: Aleksić - Pantić, Gudelj, Medojević, Mladenović - Milivojević, Marković, Malbašić, Milunović, Lazović, - Despotović.

ENGLESKA: Batlend - Smit, Rouz, Rodvel, Kaulker - Doson, Zaha, Henderson, Sordel - Ins.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA