HRVATSKA I VELS PREOKRETOM DO POBEDE: Rakitić i Bejl junaci! (VIDEO)

Fudbaleri Hrvatske slavili su protiv Makedonije 2:1, a istim rezultatom je Vels savladao Škotsku i ubeležio prvu pobedu u kvalifikacionoj grupi A

  • 0

U drugom meču trećeg kola kvalifikacija za Mundijal u Brazilu u okviru grupe А, reprezentacija Hrvatske je u Skoplju savladala Makedoniju posle preokreta 2:1 (1:1).

Domaćini su poveli na stadionu "Filip II" golom Ibramija u 16. minutu i pokušali da nagoveste senzaciju, ali je golom najpre u 31. minutu Vedrana Ćorluke posle kornera koji je izveo IvanRakitić, a onda u 60. minutu pogotkom upravo Rakitića pobeda ipak pripapala "vatrenima", a time i tri boda u grupi.

To je bila druga pobeda Hrvatske protiv Makedonije, jer je nedavno u Zagrebu slavila rezultatom 1:0

PRVI TRIJUMF VELSA

Iznenađenje je priredila reprezentacija Velsa, koja je savladala Škotsku istim rezultatom, takođe iz preokreta 2:1 (0:1).

U 28. minutu su pobeli gosti golom Džejmija Morisona, ali im je završnica meča sve upropastila, kada je Geret Bejl naveo sudiju da dosudi penal, koji je Totenhemov as iskoristio u 81. minutu. Da nije bezveze jedan od najboljih fudbalera Velsa, pokazao je sjajnim udarcem u gornji ugao gola gostiju u 88. minutu i potpuno šokirao razočarane Škote.

Vels je fenjerašku poziciju sada prepustio Makedoniji.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA