ĐOKOVIĆ ODUŠEVIO NAVIJAČE: Jedan je morao da izgubi!

- Marej je igrao fantastično, bio je na poen od osvajanja turnira i vrlo lako sam mogao da se nađem na mestu gubitnika. Dali smo sve od sebe, nadam se da je publika uživala - izjavio srpski teniser

  • 0

Srpski teniser Novak Ðoković rekao je posle osvojene titule na Mastersu u Šangaju da je imao sreće i da je vrlo lako mogao da izgubi meč od Britanca Endija Marija.

Ðoković je u finalu spasio pet meč lopti i savladao Marija sa 5:7, 7:6 (13:11), 6:3.

- Mari je igrao fantastično, bio je na poen od osvajanja turnira i vrlo lako sam mogao da se nađem na mestu gubitnika. Imao sam sreće, uspeo sam da se izvučem i pobedim. Nažalost, jedan je morao da izgubi. Dali smo sve od sebe, bilo je sjajno, nadam se da je publika uživala - rekao je Ðoković.

On je dodao da je turnir u Šangaju jedan od najuspešnijih u poslednjih nekoliko godina, kao i da je organizacija bila na vrhunskom nivou. Na kraju zvanične ceremonije po okončanju finala, organizatori su Đokovića zamolili da na kineskom izgovori rečenicu: "Šangaj je moj drugi dom", što je on uspešno uradio,  na šta je publika ovacijama pozdravila srpskog tenisera.

Mari je posle iscrpljujuće borbe čestitao Ðokoviću na, kako je rekao, zasluženoj pobedi.

- Danas nisam uspeo, ali nastaviću da se borim kako bi godinu završio u velikom stilu. Ovo je jedan od najboljih turnira na turu, atmosfera je bila neverovatna i uživam svaki put kada dođem - rekao je Mari.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA