SRPSKI FELIKS: "Grobar" iz Kraljeva biciklom krenuo na utakmicu u Milano!

Navijač Partizana krenuo na put dug 1.150 kilometara. Klub mu obezbedio opremu, kartu za meč na "Meaci", prisustvo na treningu i godišnju ulazicu "crno-belih"

  • 1

Velikom navijaču Partizana iz Kraljeva Draganu Šibaliću ostvarila se višegodišnja želja. Na evropsko gostovanje svog kluba ići će biciklom. Partizan ga je podržao u celoj akciji, zahvaljujući direktorki marketinga Snežani Filipović.

Šibalića, koji je danas krenuo ka Italiji, očekuje put od 1.150 kilometara do Milana gde će gledati meč Intera i svog omiljenog kluba. Put ga vodi preko Mađarske i Slovenije, a planirano je da u Milano stigne 24. oktobra.

- Želeo sam da uradim nešto originalno kako bih podržao moj klub protiv Intera. Za Partizan navijam odmalena i zahvaljujem direktorki marketinga kluba Snežani Filipović i kompaniji "Adidas", koji su mi pomogli da realizujem ovu ideju -rekao je Dragan Šibalić pre početka avanture.

Direktorka marketinga Partizana otkrila je za Telegraf kako je došlo do realizacije ideje.

- Čovek je 1.000 puta slao mejl sa željom da mu pomognemo oko ovakvog puta. Pomogli smo mu sa opremom, dobiće kartu za utakmicu, prisustvovaće treningu naše ekipe u Milanu i dobiće godišnju ulaznicu Partizana - rekla nam je Snežana Filipović.

Je l' nije moglo neko drugo sredstvo da mu se pokloni, a ne bicikl?

- Ha-ha, ne, on je insistirao da ide biciklom - smeškajući se rekla je Filipovićeva.

(S. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bobolino

    16. oktobar 2012 | 13:11

    ...navrtece se pedala za ceo zivot, i onda razocarenje ! Inter - Patlidzan 4-0 !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA