Novo čudo malenog Mirandesa: izbacili i Espanjol! (VIDEO)

Trećeligaš se golom u 92. minutu plasirao u polufinale Kupa Kralja

  • 0

Cela Španija se pita: koji je krajnji domet čudesnog Mirandesa? Trećeligaš je postao apsolutni hit španskog fudbala. I večeras su nastavili sa senzacionalnim rezultatima u Kupu Kralja.

Izbacili su favorizovani Espanjol i mimo svih očekivanja plasirali se u polufinale prestižnog takmičenja. Mirandes je na više nego dramatičan načim eliminisao Katalonce. Pobedili su 2:1 golom u 92. minutu meča i zahvaljući pravilu gola u gostima prošli dalje. Podsetimo, pre sedam dana su u Barseloni poraženi sa 3:2, tako što su primili tri gola u poslednjih deset minuta, ali im se to na kraju nije obilo o glavu. Espanjol je tako postao treća prvoligaška žrtva, malenog kluba iz Mirande de Ebro. Pre Espanjola su stradali i Viljareal i Rasing.

Nisu se fudbaleri Mirandesa predali ni kada je Fonte u 47. minutu doneo vođstvo gostima i kada se činilo da je bajci došao kraj. Preko Pabla su izjednačili u 58. minutu, da bi Kaneda u drugom minutu sudijske nadoknade doneo neopisivu radost na stadionu koji je jedva primio 6.000 gledalaca.

Odmah posle meča, navijači su utrčali na teren da proslave novo čudo svojih miljenika. Španija i dalje ne veruje. U polufinalu Kupa Kralja neće biti verovatno Real Madrida, ali hoće malenog Mirandesa. Sledeći rival će im biti Bilbao ili Majorka.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA