NE POMAŽE NI NOLETOVA PODRŠKA: Raspad Zvezde protiv Igokee! (FOTO) (VIDEO)

Četvrti poraz Crvene zvezde u ABA ligi, u beogradskom "Pionoru" je bolja bila ekipa Igokee 75:76(16:17, 12:12, 18:30, 29:17). Isključen trener Vlada Vukoičić u trećoj četvrtini. Novak Đoković dobio na poklon dres od kluba pre početka utakmice, na tribinama bila i Ivana Maksimović.

  • 1

Košarkaši Crvene zvezde DIVA zabeležili su i četvrti poraz u ABA ligi, pošto ih je savladala Igokea u beogradskom "Pioniru" rezultatom 75:76(16:17, 12:12, 18:30, 29:17).

Tako je tim iz Aleksandrovca ostao neporažen u dosadašnjem toku takmičenja i ima svih pet pobeda.

Nije pomogao ni dolazak najboljeg tenisera sveta i deklasiranog zvezdaša Novaka Đokovića, koji je pred početak utakmice dobio dres košarkaškog kluba, koji mu je uručio kapiten crveno-belih Igor Rakočević. Sa tribina je navijala i osvajačica olimpijske medalje u streljaštvu Ivana Maksimović.

Nezvanično su se pojavili i par desetina "delija", iako bez zastava i obeležja.

Ekipa Vlade Vukoičića je tokom celog prvog poluvreme igrala egal sa gostima, najviše zahvaljujući raspoloženim Simonoviću i Nelsonu. Međutim u trećoj četvrtini, igra crveno-belih se potpuno raspala, a to je sve umeo da kazni bivši igrač Crvene zvezde Milan Dozet, koji je samo u trećoj deonici postigao 14 poena i pomogao saigračima da za tih deset minuta ubace više koševa nego u celom prvom poluvremenu. Ova deonica je bila i prelomna, pošto je Igokea stekla dvocifrenu prednost. Pritom su sudije isključili i trenera Vladu Vukoičića, pa je klupu preuzeo pomoćni trener Milan Gurović.

Previše ishitrenih i promašenih slobodnih šuteva (procenat za dva poena 42 procenata), kao i slobodnih bacanja, potpuno je poremetilo domaće košarkaše koji su borbenost pokazali u završnim sekundama meča, ali vremena za senzacionalni preokret nije bilo. Pomogli su im košarkaši Igokee, koji su promašili čak 17 penala.

Najefikasniji je bio Dozet sa 14 poena, Edvards sa 13 i Komatina sa 12 u redovima pobednika, dok su u Crvenoj zvezdi najbolji pojedinci bili kapiten Rakočević sa 20 poena, i Braun i Lazić sa po 12.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA