POHVALJENI: Tibodo zadovoljan srpskim dvojcem

Trener Čikago Bulsa nahvalio Vladimira Radmanovića i Marka Jarića i pored činjenice da im nije davao mnogo prilike da umeće pokažu na parketu, tokom pripremnih utakmica

  • 0

Ove jeseni u trening kampu Čikago Bulsa vredno rade Marko Jarić i Vladimir Radmanović. Iskusni košarkaši bore se za mesto u postavi tima koji će i ove sezone biti jedan od glavnih kandidata za osvajanje titule na Istoku, a, bar za sada, o ugovoru ne mora da brine Radmanović.

Marko Jarić je posle sezone provedene u Evropi prihvatio da kroz pripremne utakmice, na teži način, dođe do ugovora sa timom iz "vetrovitog grada". Možda i nije daleko...

Trener Tim Tibodo je obojicu bivših reprezentativaca naše zemlje ishvalio rekavši da "mogu dosta toga da donesu Bulsima".

- Želim da iskoristim Jarićeve kvalitete - rekao je Tibodo i dodao:

- Dobar je igrač, a u defanzivi može da brani tri pozicije. U napadu koristi pamet kako bi ekipi omogućio postizanje poena.

Ni Radman nije ostao bez sličnog komentara trenera Tibodoa.

- Volim njegovu raznovrsnost. Dugačak je, odličan atleta. Vladimir ima dobru tehniku, ali i šut. Međutim, odbranu mora dosta da popravi - rekao je Tibodo.

Radman poslednje dve utakmice nije igrao, dok je u duelima protiv Minesote i Klivlenda, zbirno, igrao oko 18 minuta. Upisao je tek dva poena (1/4 iz igre, 2sk, 3iz), dok je Jarić i dve utakmice, protiv Minesote i Milvokija na parketu bio 77 sekundi!

- Došao sam spreman u Čikago. Spreman na naporan rad, a na treneru je da odredi tim i ko će od momaka koliko igrati - rekao je Radmanović, koji će na ove sezone na ime plate inkasirati 1.352.181 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA