POVREDA: Lazović odsustvuje mesec dana, propušta derbi?

Zbog neadekvatnog lečenja povreda zadobijena u prvom meču baraža mlade reprezentacije za EP protiv Engleske pogoršala se i postoji ruptura od tri centimetra

  • 0

Povreda Darka Lazovića, koju je zadobio u prvoj utakmici baraža za Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija u Izraelu protiv Engleske, ispostavila se kao ozbiljna. Lazoviću je stradao butni mišić, a usled neadekvatnog lečenja, povreda se pogoršala, pa najboljeg fudbalera Crvene zvezde očekuje možda još mesec dana pauze.

To bi značilo da će Lazović propustiti i večiti derbi sa Partizanom na "Marakani", zakazan za 17. novembar. Mladi fudbaler proteklih desetak dana trenirao je po posebnom režimu, van ekipe. Ultrazvučnim pregledom utvrđena je naprslina od tri centimetra, koja Lazoviću izaziva veliki bol.

Trener "crveno-belih" Aleksandar Janković nada se tome da će se njegov najbolji fudbaler oporaviti do meča sa Partizanom, dok lekari prognoziraju duži oporavak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA