Nole odložio druženje sa navijačima!

- Ne osećam se dobro danas i nažalost ću morati da uzmem pauzu za odmor tokom dana, tako da moram da odložim okupljanje na #Nole4Ulive - napisao je srpski teniser na Tviteru i obećao da će se čim pre javiti da zakaže novi termin okupljanja

  • 0

Najbolji srpski teniser Novak Đoković obavestio je obožavaoce da odlaže druženje sa njima preko sajta Ustream i aplikacije “nole4you” koje je bilo zakazano u ponedeljak u 19.45 časova po srednjeevropskom vremenu.

- Ljudi, jako mi je žao. Ne osećam se dobro danas i nažalost ću morati da uzmem pauzu za odmor tokom dana, tako da moram da odložim okupljanje na #Nole4Ulive. Baš mi je žao jer sam bio uzbuđen zbog našeg malog šoua u kom bih vas bolje upoznao, ali molim vas nemojte da budete razočarani, jer ću dati sve od sebe da se nađemo za nekoliko dana. Obavestiću vas čim pre. Nadam se da me razumete! - napisao je Đoković na Tviteru.

Đoković je trenutno u Parizu gde se održava masters turnir, a u prvom kolu je slobodan. Ranije u toku dana je objavljena informacija da je njegov otac Srđan u bolnici zbog jakih bolova u leđima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA