PUČE BRUKA U HUMSKOJ! Borac izbacio Partizan! (VIDEO)

Čačani slavili golovima Maslaća i Raškovića u prvom poluvremenu – 2:1. Jedini gol za crno-bele postigao Aškovski. Sramna igra i poseta u Humskoj

  • 2

Senzacija iz Čačka. Bruka Partizana. Borac je pobedio Partizan u poslednjem meču osmine finala Kupa Srbije 2:1 (2:0). Strelci: Maslać u 12. i Jevtović u 19. za Borac i Aškovski u 31. minutu za Partizan.

Partizan je pre sedam godina, takođe u oktobru, u osmini finala na svom terenu ispao od Timoka, a mučninu navijačima ponudio je i posle duela sa drugoligašem iz Čačka. Posle 90 i kusur minuta čulo se samo "Vermeze, odlazi" i zvižduci igračima Partizana.

Niko se nije nadao ovakvom ishodu, naročito kada se uzme u obzir da je pre samo nedelju dana Partizan igrao egal sa Interom iz Milana.

Najveći krivicu snosi Vladimir Vermezović koji je na teren u Humskoj poslao rezervni tim, pritom ne ostavljajući na klupi Sašu Ilića, Ivana Ivanova, Smiljanića, Stefana Šćepovića...

Time je posle meča sa Petah Tikvom svoje ime upisao u još jednom sramnoj utakmici kluba iz Humske.

Isto su učinile i "bebe crno – belih" koje su na kraju omogućile da se njihovo ime spomene kod meča koji će ostati posebno označen

I pored dva rana gola Čačana, Partizan je imao dovoljno vremena da preokrene rezultat, ali umesto totalne agresije, crno- beli su malobrojnim navijačima omogućili samo nerviranje, psovanje i vređanje njih samim.

Akcije koje su pokušavane u samom finišu, kako bi se bar stiglo do penala bile su pre smehotresne nego uigrane, ne bi ih trebalo ni komentarisati...

Partizan je neočekivano rano ostao bez jednog od dva trofeja na koje računa u ovoj sezoni, nema sumnje da će mnogo bure biti u narednim danima u Humskoj.

PARTIZAN: Petrović, Pauljević, Sretenović, Stanković, Volkov, Lovre (od 46. Ninković), Marković, Aškovski, Jojić, Zabija (od 46. Mitrović), M. Šćepović (od 63. Brašanac).

BORAC ČAČAK: Petrić, Boranišijević, Alveš, Maslać, Živković, Martinović, Jovičić, Jeremić, Jevtović (od 63. Zoćević), Mugoša, Rašković.

(S.M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ds

    31. oktobar 2012 | 21:15

    da nije toleta i u ovakvoj sugavoj ligi groblje bi bilo 10 na tabeli.

  • nn

    1. novembar 2012 | 12:53

    Za mali klub mnogo navijaca u jugoslovenskoj rupi! PUUUUNIII STOOOKUU!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA