FENOMEN IZ PARTIZANA: Bertans pogađa trojke bez prsta na ruci! (VIDEO)

Jedan od najboljih trojkaša Partizana bez većih problema igra bez polovine domalog prsta na desnoj ruci kojom šutira

  • 0

Može Bertans da pogađa trojke i bez pola prsta! Davisu fali pola domalog prsta na desnoj ruci kojom Letonac šutira. Deo prsta mladi krilni igrač Partizana je izgubio dok je cepao drva. 

O toj nezgodi Bertans će pričati u intervjuu za sajt Evrolige, kada će navijači Partizani moći prvi put da čuju detalje o tome.

Iako mladi Letonac šutira desnom rukom, ne smeta mu previše da bude jedan od najboljih trojkaša u timu Partizana. Ovaj 19-godišnjak je jedan od najvećih talenata letonske košarke, a draftovala ga je Indijana 2011. godine.

Osim trojki Davis Bertans je poznat i po tome što dobro zakucava, pa je dok je igrao za Olimpiju na slovenačkom ol-staru osvojio takmičenje u zakucavanju.

Sličan problem poput Bertansa ima i Litvanac Martinas Pocius kome je amputiran srednji prst na levoj ruci kada je imao 13 godina. Pociusu, koji trenutno igra za madridski Real, za razliku od Bertansa fali prst na ruci kojom ne šutira.

(Telegraf.rs/Foto: Twitter.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA