PUKLA PRIČA: Novak najavio gašenje "Srbija opena"!

Najbolji srpski i svetski teniser ocenio da njegova porodica trpi veliki pritisak zbog organizacije jedinog domaćeg ATP turnira, pa iako voli da igra u Beogradu, nije siguran da će Srbija open opstati

  • 0

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nagovestio je da Srbija open možda neće biti održan sledeće godine. Nole je otkrio da zajedno sa porodicom razmišlja šta bi bio najbolji potez kada je u pitanju jedini srpski ATP turnir.

- Da budem iskren, ne znam šta će biti sa Srbija openom sledeće godine. Razmišljamo o tome jer organizacija nije nimalo laka i moja porodica mora mnogo da se angažuje oko priprema. Pritisak je veliki. Koliko god volim da igram u Srbiji, termin turnira nije baš najbolji - izjavio je Đoković tokom završnog ATP turnira u Londonu.

- Očigledno je i prednost i nedostatak to što moja porodica ima taj turnir. Imamo pravo i slobodu da odlučimo šta želimo da uradimo. Ali s druge strane, to je, takođe, na neki način i obaveza. Za mene je istovremeno i zadovoljstvo da nastupam pred domaćom publikom, jer nemam mnogo prilika da igram u Srbiji, osim u Dejvis kupu. To je jedan od mojih najdražih turnira tokom cele godine, ali je zaista u teškom periodu za mene - rekao je Novak.

O prodaji Srbija opena pričalo se još letos, a da su problemi organizatora veliki, dokazalo je i povlačenje Gorana Đokovića, Novakovog strica, sa mesta direktora turnira.  Takođe, Nole nije nastupio na beogradskom turniru, kao ni Janko Tipsarević, Viktor Troicki i Nenad zimonjić, pa je poseta bila vrlo slaba.

Zdravstveni problemi Novakovog oca Srđana, o kojima su se u medijima pojavljivale često protivrečne informacije, sigurno doprinose porodičnoj dilemi Đokovića šta da rade sa beogradskim turnirom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA