VK PARTIZAN: Izvinjavamo se zbog ponašanja Dedovića i Matovića

- Smatramo da za svako delo nije bitna pripadnost nekom klubu i da pravda za svakog mora biti ista, pa se ovim putem izvinjavamo BIA, MUP i građanima zbog nemilog događaja - stoji u saopštenju

  • 4

Vaterpolo klub Partizan Rajfajzen saopštenjem se oglasio povodom incidenta koji su njegovi igrači Nikola Dedović i Marko Matović izazvali prošlog utorka na Zvezdari.

Partizan se izvinio zbog ponašanja svojih igrača, koji su posle saobraćajnog udesa na ulici pretukli radnika Bezbedonosno-informativne agencije (BIA), zbog čega je protiv njih pokrenut krivični postupak.

- Naš vaterpolista Marko Matović bio je učesnik saobraćajne nezgode, koja se desila u utorak 6. novembra u Beogradu. Mi osuđujemo svako nasilničko ponašanje, bilo da se radi o našim članovima ili drugim građanima.

Ali, stojimo iza naših sportista koji su godinama uzor mladima u zemlji. Molimo javnost i medije da se ovim slučajem ne bave dok saobraćajna policija ne izda zvanično saopštenje i istraži slučaj, nakon čega će i naš klub objaviti zvaničan stav.

Vaterpolo klub Partizan, kao najuspešniji i najtrofejniji klub u Evropi, ovim saopštenjem želi da dođe do prave istine sa ciljem objektivnog informisanja javnosti. Način na koji je objavljen tekst u dnevnom listu "Kurir" narušava ugled našeg najtrofejnijeg kluba

Smatramo da za svako delo nije bitna pripadnost nekom klubu i da pravda za svakog mora biti ista.

Nakon obavljenih razgovora sa Markom Matovićem, obaveštavamo vas da je do saobraćajne nezgode došlo i da je on dao izjavu nadležnim organima na mestu događaja.

Takođe, i Nikola Dedović dao je izjavu nadležnim organima nakon objavljenog zajedničkog treninga sa VK Radnički u Kragujevcu. I ovim vas informišemo da se Nikola Dedović nije nalazio u bekstvu, niti je privođen od strane nadležnih organa.

Ovim putem koristimo priliku da se kao uzoran sportski kolektiv u našoj zemlji izvinimo: Bezbednosno-informativnoj agenciji, Ministarstvu unutrašnjih poslova, kao i svim građanima zbog nemilog događaja - navodi se u saopštenju Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    10. novembar 2012 | 17:33

    bass su ta dvijica balavaca u dzipu uzor mladima ato je i vass predsednik Jsl onaj besprizorni tip vujossevic

  • Djeneral

    10. novembar 2012 | 21:13

    Ma divni su momci, da je vise tako dobre dece pa nek se medju sobom poubijaju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA