ĐOROVIĆ ZA TELEGRAF: Zvezdu ne odbijam!

Niko me nije zvanično kontaktirao iz kluba * Oduvek sam želeo da budem trener Zvezde * Džajić i Stojadinović me prate tokom cele karijere * "Dobijamo derbi"

  • 0

- Ja sam uvek u Zvezdi, ona je moja prva ljubav i bilo bi glupo ako kažem da bih odbio ponudu za mesto trenera Crvene zvezde - kaže Goran Đorović za Telegraf, apropo spekulacija da preuzima Zvezdin tim.

Proslavljeni fudbaler Crvene zvezde i Jugoslavije preko noći je postao prvi kandidat za trenera "crveno-belih", a u razgovoru za naš portal navodi da ga niko od Zvezdinih zvaničnika nije zvao da zameni Aleksandra Jankovića u zimskom prelaznom roku.

- Nisam imao nikakav kontakt sa ljudima iz Radne grupe po pitanju trenerskog posla. Kulturno i ljudski sam čestitao prijateljima koji su u klubu, ali na tome je sve završeno - kaže Đorović.

Defanzivac koji je od 1993. do 1997. branio boje "crveno-belih" ne beži od želje da jednog dana bude Zvezdin stručnjak.

- Sve što mogu da dam kako bih pomogao Zvezdi, koja je moja porodica, ja ću dati. Međutim, verujem da ljudi koji sada vode Zvezdu u ovom trenutku imaju preča posla od mene ili nekog drugog ko bi mogao na klupu. U fokusu je derbi, za priču o treneru ima vremena.

Sa svim osobama iz Radne grupe Đorović ima poseban odnos.

- Dragan Džajić mi je kao otac, on me je otkrio 1993. godine. Zoran Stojadinović se brinuo o mojoj karijeri. To su moji prijatelji i njima sam čestitao na dolasku u klub. To je sve, nismo pričali o poslu.

Derbi u subotu je prilika da Đorović vidi možda buduće pulene. Nije sigurno da će gledati uživo meč na "Marakani".

- Imam privatnih obaveza, ali trudiću se. Ništa, međutim, ništa neće promeniti moj dolazak ili nedolazak u ovom trenutku.

Kao večiti optimista najavljuje pobedu njegovog "bivšeg, sadašnjeg i budućeg" tima.

- Uz sav respekt koji gajim prema Partizanu, Zvezda je uvek favorit i uvek sam optimista po pitanju pobede u "večitom derbiju".

(S. M./Foto:MNPress)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA