NAJVEĆI SKANDAL LIGE ŠAMPIONA: Kakav sraman gol Šahtjora!

Potez Luiza Adrijana, kada je pokupio loptu koju je njegov saigrač vratio golmanu Nordjelanda jer se u tom trenutku ukazivala pomoć igraču na terenu, podriva svaku vrstu fer pleja

  • 0

Potpuno sraman potez viđen je na utakmici 5. kola Lige šampiona na utakmici između Nordsjelanda i Šahtjora. Fudbalsku kulturu, fer plej, razuman odnos prema igri... Sve to je zgazio fudbaler ukrajinske ekipe Luiz Adrijano.

 

Danska ekipa je nenadano povela u 24. minutu, a potom je posle dva minuta ukazivana pomoć zbog povrede u domaćoj ekipi. Kako je igra trebalo da se prekine, Vilijan je šutnuo loptu da je vrati golmanu Nordsjelanda Hansenu, ali je na sredini terena tu loptu pokupio Luiz Andrijano, i samo došao do golmana, koji je u šoku samo ispratio šta je Brazilac uradio.

 

Luiz Adrijano je potom odlučio da se pravi lud, navodno ne shvatajući šta je uradio, ali je sudija morao da prizna ovaj gol jer je bio regularan. Nekoliko igrača Nordsjelanda je nasrnulo na Brazilca, ali ništa nisu mogli da promene...

 

 

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA