SKANDAL NA POMOLU: Igrač Partizana u Zvezdinoj kapi!

Odbojkaš "crno-belih" Aleksa Brđović, sin proslavljenog reprezentativca Dejana, nosio kapu sa grbom večitog rivala Zvezde, zbog čega navijači traže da ga klub odmah otpusti

  • 13

Odbojkaš Partizana Aleksa Brđović napravio je neviđen gaf kada se slikao sa kapom, na kojoj se nalazi grb večitog rivala Crvene zvezde!!

Aleksa, koji je inače sin proslavljenog reprezentativca Dejana, slikao se u klupskoj jakni u otvorenom autobusu, a fotografija se pojavila na Fejsbuk stranici "Partizan is life", čime su svi "grobari" bili ogorčeni.

Naravno, navijači su odmah reagovali i poslali niz uvredljivih komentara na njegov ispad i zatražili od Uprave kluba da ga odmah otpuste.

Kako saznajemo, Brđović mlađi ne krije navijačku pripadnost "crveno-belima", već je često na utakmicama Crvene zvezde u fudbalu i to među najvatrenijim navijačima.

Takođe, Aleksa je počeo da trenira u Zvezdi kada je njegov otac bio trener, a potom je otišao u Radnički iz Kragujevca, pa u Partizan. Navijač Zvezde je još odmalena, kada je njegov otac igrao, a kako je nedavno izjavio, kada u crno-belom dresu igra protiv Zvezde, isključi emocije i igra najbolje što može.

- Nisam dobio šansu u Zvezdi. Ali ne žalim se, jer u odbojci rivalitet sa Partizanom nije tako jak kao u drugim sportovima. Isključim emocije i ostavljam srce na terenu - rekao je letos Brđović junior.

Inače, Brđović je povremeni reprzentativac Srbije, a letos je bio na širem spisku selekcije za OI u Londonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA