MITROVIĆ: Kriv sam, prihvatam svaku kaznu!

Fudbaler "crno-belih" svestan je toga da je pogrešio što je zaradio isklučenje protiv Nefčija u Ligi Evrope i izvinio se klubu i navijačima

  • 0

Aleksandar Mitrović, strelac izjednačujućeg gola za Partizan protiv Nefčija u Bakuu u petom kolu Lige Evrope, priznao je da je pogrešio što je opsovao protivničkog fudbalera i zaradio isklučenje, te se izvinio zbog toga.

- Pogrešio sam što sam opsovao igrača Nefčija. Približavao je loptu nameštajući se da izvede slobodan udarac, a još je i suđenje bilo domaćinsko. Iznervirao sam se, ali arbitrima nisam ništa prigovorio. Nisam tako smeo da postupim. Izvinjavam se saigračima, stručnom štabu, rukovodiocima i navijačima - izjavio je Mitrović za "Sportski žurnal".

Mitrović se posle gola narugao golmanu Nefčija Saši Stamenkoviću, a samo deset minuta kasnije zbog psovki dobio je crveni karton i morao je da napusti teren, sprečivši tako Partizan da možda napravi potpuni preokret.

- Ljudi iz kluba su mi odavno skrenuli pažnju da ne smem da se ponašam kao u Bakuu, međutim, na terenu, u žaru borbe, reagujem drugačije. Jasno je meni da tako ne bi trebalo, ali… Nisu me Vladimir Vermezović i Ljubiša Tumbaković zvali na razgovor, ali ako šef struke i direktor kažu da bi trebalo da snosim posledice, neka tako i bude. Jasno mi je da sam kriv, zaslužio sam kaznu. Šta god da odluče, ja ću ispoštovati - rekao je Mitrović.

(Telegraf.rs / Izvor: "Sportski žurnal")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA