Nole zabavlja milijardera na privatnom ostrvu (VIDEO)

Novak Đoković nastupiće na prvom Neker kupu, turniru koji organizuje milijarder Ričard Brenson na svom privatnom ostrvu od 9. do 13. decembra, a društvo će mu praviti Tomi Has, Džon Mekinro, Mark Filipusis i braća Brajan

  • 3

Najbolji svetski teniser Novak Đoković nastupiće na prvom Neker kupu, privatnom turniru u organizaciji britanskog milijardera Ričarda Brensona od 9. do 13 decembra.

Turnir se održava na ostrvu Neker, koje je u vlasništvu Brensona, a inače je deo arhipelaga poznatog kao Britanska Devičanska ostrva.

Tokom pet dana učestvovaće teniski profesionalci, nekadašnji profesionalci i amateri. Pored Đokovića, prijavljeni su Tomi Has, braća Bob i Majk Brajan, kao i nekadašnji asovi Džon Mekinro i Mark Filipusis.

Na turniru će biti prikupljan novac u humanitarne svrhe, deo donacija ići će u "Fondaciju Novak Đoković", deo u Bransonovu "Virgin Unite", a deo novca biće iskorišćen za britanska Devičanska ostrva.

Nole je prošle nedelje boravio u Brazilu, gde je igrao i tenis i fudbal, a do kraja godine očekuje ga i egzibicioni turnir u Abu Dabiju, posle čega slede ozbilnije pripreme za novu sezonu i Australijan open, gde brani titulu osvojenu u spektakularnom finalu protov Rafaela Nadala, koji je zvanično proglašen za najbolji meč u 2012.

Kako izgleda Brensonov privatni raj, možete da pogledate ovde, a imate i video-klip:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ja

    25. novembar 2012 | 15:27

    Eto,taman uzmi pare tamo,prekini da naplacujes svako svoje pojavljivanje u Srbiji...a mozes i da OCISTIS TO OSTRVO

  • sahista

    28. novembar 2012 | 17:17

    Uzasno je informisan taj gosn. milijarder.Mogu misliti koliko je riknuo za "strcnjaka" i video koji promovise ovu egzibiciju ! A u cetvorominutnom Video klipu Novaka predstavlja, verovali ili ne , kao "world number 2" . Treba da sljam da se stidi ovakve promocije .Pogledajte !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA