BURA U UŽICU: Zvezda do preokreta u 93. minutu (VIDEO)

"Crveno-beli" preokrenuli meč posle isključenja defanzivca domaćih Marića, Ognjen Mudrinski dvostruki strelac u pobedi 2:1

  • 7

Crvene zvezda pobedila je Slobodu u Užicu 2:1 posle preokreta u finišu meča koji je doneo Ognjen Mudrinski, a igrači Slobode po završetku meča nisu skrivali ogorčenje suđenjem Manja Vujovića koji im je podelio gomilu žutih kartona, a u 82. minutu isključio Slavka Marića posle čega je i usledio preokret.

Iz Slobode dan pre meča najavili su da će povući igrače ako budu oštećeni, a utisak je da je nepoverenje u arbitra imalo osnova.

U drugom minutu prvo uzbuđenje, Mudrinski je pogodio rečku posle centaršuta Nenada Milijaša iz kornera.

U 14 . minutu poništen je gol domaćih zbog igranja rukom. Tokom tok perioda igre nije bilo mnogo uzbuđenja, ali stadion je proključao kada je Dario Purić u 25. minutu glavom iz blizine zakucao loptu u mrežu "crveno-belih", posle centaršuta Marića sa leve strane.

U 38. minutu, posle kornera koji je izveo Milijaš, golman Slobode Ranković sa glave je skinuo loptu Mudrinskom, koji ga je tom prilikom faulirao. Akcija je u prvi mah nastavljena, da bi zatim sudija Vujović prekinuo meč. Tri minuta kasnije Milijaš je zapretio direktno iz kornera, ali Ranković je sigurno boksovao loptu.

Finiš prvog poluvremena doneo je obostrano nekoliko akcija koje su mirisale na opsanost po protivnički gol, a Luka Milunović u poslednjim trenucima pogodio je spoljnu mrežu sa nekih sedam-osam metara.

Samo što je počelo drugo poluvreme Zvezda je zapretila, Mudrinski je imao dobru priliku, ali bio je neprecizan.

Napadi crveno-belih ubrzo su splasnuli, trener Janković pokušao je uvođenjem Asamoe umesto Milivojevića da oživi napad, ali nije se mnogo promenilo na terenu. Zvezda je dominirala u posedu lopte, ali bez izglednih šansi dok su domaćini propustili u razmaku od dva minuta prilike da dotuku Beograđane preko Tijaga u 72. i  Purića u 73. minutu. Možda bi za Užičane bilo bolje da su i Tijago i Purić asistirali umesto što su sami pokušale sve da urade.

Sudija Vujović podelio je gomilu žutih kartona, većinom domaćim fudbalerima, a u 82. minutu drugi žuti karton, samim tim i crveni dobio je Slavko Marić, defanzivac Slobode.

Skoro odmah, Zvezda je iskoristila brojčanu prednost i preko Mudrinskog izjednačila na 1:1.

U nadoknadi vremena crveno-beli (ovog puta u plavim dresovima) opsedali su gol Slobode i Mudrinski je svojim drugim golom u trećem minutu nadoknade doneo pobedu klubu sa Marakane koja ih ostavlja u trci sa Partizanom. Kadu je ubacio loptu sa desne strane, Ranković je krenuo na Asamou koji je loptu glavom prebacio preko golmana Slobode, a Mudrinski je glavom sa nekoliko metara loptu ubacio u prazan gol.

 

SLOBODA - CRVENA ZVEZDA 1:2

(Purić 25 - Mudrinski 85, 90+2)

Stadion: "Gradski". Gledalaca: 9.000. Sudija: Manjo Vujović. Isključenje: Marić u 82. minutu

SLOBODA: Ranković – Vasilić, Gojković, Lovrić, Marić – Knežević, Krstić, Purić (od 79. Stajić), Beljić, Tijago – Ranđelović

CRVENA ZVEZDA: Bajković – Vešović, Spajić, Jovanović, Mladenović – Mijailović, Milivojević (od 59. Asamoa), Lazović (od 71. Dimitrijević), Milijaš – Milunović (od 86. Kadu), Mudrinski

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    25. novembar 2012 | 16:45

    Bravo za sudjenje!! Fenomenlano sudjenje u Uzicu odavno vecu objektivnost nisam video! S toga molim da do kraja prvenstva svaku utakmicu sude tako i cela Srbija ce biti srecna! Ne zaboravite samo je zvezda stub srpstva, a mi ostali samo tu smetamo tim Srbima. Bezveze je stvarno ako neko igra protiv srpskog kluba sa 11 igraca,mislim stvarno. Prosto sve klubove da bude sramota ako im i padne napamet da pobede zvezdu,jer samo su oni Srbija i niko vise!!! Isto kazu da njima ne trebaju placene titule ili derbiji.Sva sreca te je ovo istina samo u toj zvezdinoj srbiji. BOZE ME SACUVAJ zvezdine srbije!!

  • ZVEZDA

    25. novembar 2012 | 20:09

    Dušmani hoće da nas unište i da te prodaju,ali im neće poći za rukom jer oni ne znaju,hej na severu svi tvoji sinovi Zvezdo bez tebe ne mogu živeti. Na- na -na...

  • Mornar

    25. novembar 2012 | 23:46

    Grobovi MARS sa sve svinjskom glavom na celu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA