PIKSI ZOVE NA TV DUEL: Hoće li Džaja i Čović smeti na crtu?

Stojković najavljuje za januar sučeljavanje sa onima koji ga najviše optužuju. Da li će "oči u oči" biti sa Džajom ili Čovićem?

  • 5

Dragan Stojković Piksi javio se medijima u Srbiji u utorak ogorčen što se njegovo ime spominje u kontekstu glavnog krivca za enormni milionski dug Crvene zvezde.

Predsednik kluba iz Ljutice Bogdana u periodu od 2005. do 2007. godine ističe da je i on zatekao milionski dug od prethodnika (Dragana Džajića), ali da to ovde svi ignorišu.

Piksi će se boriti da svoje ime ostavi neukaljano u Srbiji, a po povratku iz Japana u januaru najavio je potez koji bi mogao mnogo da donese. Nada se TV duelu sa onima koji ga spominju kao najvećeg krivca za stvaranje Zvezdinog duga.

- Jedva čekam susret sa srpskom prestonicom. Svi koji su spremni da se suoče sa mnom neka izađu na TV duel i donesu dokumentaciju da vidimo ko je u pravu. TV duel, što da ne - rekao je Dragan Stojković za "Sport".

- Ako srpske televizije žele da budem njihov gost, rado ću prihvatiti.

Ukoliko bi do TV duela došlo, javnost bi svakako najviše volela da se Piksi oči u oči pogleda sa Draganom Džajićem, čovekom koji ga je doveo u Zvezdu kao tinejdžera i osobu koju je nasledio na mestu predsednika Crvene zvezde, ali i Nebojšom Čovićem, koji je vrlo glasan u optužbama da je Zvezdin dug nastao tek posle odlaska Džaje sa čela kluba.

(Telegraf.rs)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dodje maca na vratanca

    28. novembar 2012 | 15:14

    Piksi,puna podrska u borbi protiv ovih lopova Dzajica i Covica.Znam da si i Ti napravio dug ali isto tako znam da nije toliki koliko ga tebi pripisuju.Dzajic je velika legenda,ali to ga ne bi trebalo abolirati AKO je ostavio taj dug od 10.000.000.Isto tako moras znati da imas za PROTIVNIKA coveka koji je uspevao u svim sistemima da pliva i koji je NAZALOST na slobodi umesto u Zabeli.A to je Covic,covek koji je "patriotski opljackao pare naroda sa Kosova"i sada u spregi sa Dzajicem smesta drugima Dzajin greh.PIKSI LEGENDO JOS PAMTIM KAD NISI HTEO DA SUTIRAS PENAL U BARIJU,I ZNAJ DA SU UZ TEBE SVI PRAVI ZVEZDASI A NE ONI PLACENICI STO SU TE TERALI I BOMBE BACALI.Od kada si otisao mi ne znamo sta je titula....IZGURAJ OVO DO KRAJA ZBOG TEBE....NAS PRAVIH I ODANIH.

  • Rale

    28. novembar 2012 | 15:00

    Piksi je obican hohstapler koji je Zvezdu doveo na najnize grane u njenoj istoriji,Lukic je samo zavrsio ono sto je Piksi zapoceo.

  • zizu

    28. novembar 2012 | 15:19

    Dzaja je ok, samo ga malo .... sto je kleptoman, voli malo da lapa.... Svi znaju ko je odgovoran za propast Zvezde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA