SPALA KNJIGA NA TRI GOLA: Nejmar, Falkao ili Štoh kandidati za pogodak godine (VIDEO)

Makazice Radamela Falkaoa, slalom od 65 metara Nejmara ili prelep volej Miroslava Štoha sa dvadesetak metara dobiće nagradu Ferenc Puškaš za najlepši gol godine koju dodeljuje FIFA

  • 0

FIFA je skratila listu za izbor najlepšeg gola 2012. godine na tri najbolja, od kojih će jedan 13. januara 2013. biti proglašen za najbolji na ceremoniji u Cirihu. U konkurenciji su golovi Radamela Falkaoa, Nejmara i Slovaka u dresu Fenerbahčea Miroslava Štoha.

Iz konkurecnije su ispali golovi Lea Mesija, Hatema Ben Arfe, Muse Soua i drugih, a makazice Zlatana Ibrahimovića i Felipea Meksesa moći će da konkurišu za ovu nagradu sledeće godine.

Slovak u dresu Fenerbahčea Miroslav Štoh postigao je prelep gol iz voleja sa dvadesetak metara nakon kornera za turski tim.

Videli smo tokom godine mnogo lepih golova Nejmara, ali slalom od 65 metara se posebno ističe. Uzeo je Brazilac loptu na svojoj polovini predriblao sve odbrambene igrače i postigao gol.

Na kraju u konkurenciji je i gol Radamela Falkaoa, koji je makazicama nakon kornera postigao gol protiv Amerike de Kali.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA