KUP KRALJA: Triler u režiji Selte, dalje idu i Majorka i Saragosa

Selta savladala Almeriju3:0, ali tek posle produžetaka. Pirova pobeda Granade nad Saragosom, bez golova između Majorke i La Korunje. Jedini preostali meč u šesnaestini finala Bilbao - Eibar

  • 0

Fudbaleri Selte su u poslednjem trenutku uspeli da se plasiraju u osminu finala Kupa kralja, pošto su savladali Almeriju 3:0. Favoriti su priredili pravi triler svojim navijačima, jer je 90 minuta delovalo da će Amerija proći, jer je imala 2:o iz prvog meča.

Napadač na pozajmici iz Arsenala Park Ču Jung postigao je gol početkom drugog poluvremena za Seltu, ali je Lago pogotkom u 92. minutu izborio produžetak. U 109. minutu, De Lukas postiže zlata vredan gol za konačan rezultat 3:0 i prolaz u narednu fazu takmičenja.

Na utakmici između Majorke i Deportiva la Korunje nije bilo golova, ali je to odgovaralo Majorki, koja će u osmini finala odmeriti igrati protiv Sevilje.

Iako je pobedila Saragosu 2:1, Granada je završila svoje učešće u Kupu kralja. Jureći zaostatak od 1:0 iz prethodnog meča, Granada je povela u 27. minutu golom Igala, ali je Hoze Mari izjednačio u 56. minutu. Granda nije uspela da postigne još dva gola, tako da je Pirovu pobedu doneo Majnc.

Meč Bilbao - Eibar je jedini preostali meč šesnaestine finala Kupa kralja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA