Košarkaša Zadra Srbija bacila u depresiju!

Amerikanac Romeo Trevis preko Tvitera se žalio na sve što je moglo da mu padne na pamet tokom i posle putovanja autobusom od Zadra do Kragujevca, koje je trajalo 11 sati

  • 0

Američki košarkaš u redovima Zadra Romeo Trevis (27), koji je doputovao sa ekipom u Kragujevac posle 11 sati vožnje autobusom, teško je podneo put i susret sa Srbijom, pa se na svom Tviter profilu tokom dana žalio na sve što je moglo da mu padne na pamet.

Amerikancu se prvo nije dopao restoran "Ribarska kuća", negde u Srbiji, gde su se Zadrani zaustavili da ručaju.

- Pogledajte kako tragično izgleda ovo mesto - napisao je Trevis na svom profilu i priložio dve fotografije.

Košarkaš rođen u Akronu (Ohajo), poznat kao prijatelj Lebrona Džejmsa i njegov saigrač iz srednjoškolskih dana, nakratko se odobrovoljio posle ručka.

- Uh, brzo sam ovo pojeo. Nije bilo tako loše.

Međutim, četiri-pet sati kasnije, Zadrov autobus stigao je na odredište, u Kragujevac, gde se Trevis totalno razočarao u hotelski smeštaj.

- Hotelska soba u Srbiji - postavio je novu fotografiju, uz dodatni komentar "SMH", što u žargonu znači "ostao sam bez teksta".

- Ušao sam ovde posle 11 sati vožnje, a odmah sada imamo i trening. Odmah sada...

Da Trevis generalno nije najzadovoljniji svojom trenutnom situacijom govori i tvit koji je poslao košarkašu PAOK-a Vilijamu Hečeru.

Ovaj je postavio fotografiju pogleda na Solun i Egejsko more koji se pruža iz kuće u kojoj je smešten, a Trevis mu odgovorio:

- J..ite se i ti i tvoj pogled hahaha.

Valja istaći i poruku koju je Romeo Trevis istakao u vrhu svog profila, kao svojevrsno upozorenje ljudima koji ga prate: "Izvinite zbog onoga što jesam i zbog onoga što nisam".

Radnički dočekuje Zadar u subotu od 17 časova u meču ABA lige.

(Telegraf.rs / Izvor: "Mondo.rs" / Foto: zdnews.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA