OSIPANJE ZVEZDE: Milijaš odlazi prvi

Kapiten "crveno-belih" nezadovoljan budućom raspodelom funkcija na "Marakani" prvi je igrač na izlaznim vratima kluba u zimskim prelaznom roku

  • 2

Odlazak trenera Crvene zvezde Aleksandra Jankovića izgleda da je pokrenuo lavinu odlazaka na "Marakani". Prema neki nezvaničnim informacijama, u zimskom prelaznom roku Zvezdu će napustiti i kapiten Nenad Milijaš.

Posle neslavno završene polusezone neophodno je veliko spremanje u Zvezdi i potpuno je jasno da će doći do velikih promena u sastavu tima iz Ljutice Bogdana.

Prema nekim saznanjima, Milijaš nije zadovoljan određenim kadrovskim rešenjima u budućoj, a već izvesnoj preraspodeli funkcija na "Marakani", pa će potražiti novu sredinu.

U svakom slučaju, Crvena zvezda će u slučaju pronalaska nove sredine za Milijaša profitirati na ovom transferu, jer je kapiten navoljenijeg srpskog kluba došao kao slobodan igrač. Ostaje da se vidi koliki procenat od prodaje će pripasti Zvezdi, a koliki menadžerima.

(Telegraf.rs/redstarbelgrade.info)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bobolino

    3. decembar 2012 | 10:51

    ..sto se tiče nas Zvezdaša, nisi morao ni da dolaziš. jer posle toliko godina -dečko ti i dalje NE ZNAŠ da igraš fudbal !!

  • Nemanja

    3. decembar 2012 | 11:21

    Sta ***** ti igra dobar fudbal to, što ima pijanice na terenu on tu nije kriv

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA