ČOVIĆ ZA TELEGRAF: Džajić će biti predsednik Zvezde!

- To je apsolutno realno i sigurno, a ako bi još neko hteo da se kandiduje, to je već, po mom mišljenju, u domenu egzibicionizma - rekao je član Radne grupe za spas kluba sa "Marakane"

  • 5

Član Radne grupe za stabilizaciju i reorganizaciju FK Crvena zvezda Nebojša Čović potvrdio je za Telegraf da će na predstojećim izborima za predsednika kluba jedini kandidat biti Dragan Džajić.

Nakon informacije da su svi članovi Radne grupe saglasni da trenutni predsednik Radne grupe preuzme klub, Čović je potpuno siguran da će posle izbora Džajić preuzeti mesto predsednika.

- Odlučio je da će biti kandidat na izborima. Na zajedničkom sastanku Upravnog odbora i Komisije za stabilizaciju trebalo bi da bude donesena odluka o raspisivanju izbora, a jedini kandidat biće Dragan Džajić. Ako bi još neko hteo da se kandiduje, to je već u domenu egzibicionizma, po mom mišljenju.  

- Realno je i apsolutno sigurno da će Dragan Džajić biti predsednik FK Crvena zvezda. Mi smo radili s ciljem da dobijemo novu upravu, a sa njom i potpuno nov način rada - rekao je Čović za Telegraf.

Član radne grupe zadužen za finansijska pitanja najavio je da će početkom iduće nedelje klub izaći u javnost sa konkretnim brojkama koje čine Zvezdin dug, kada se završi sa proverom dokumenata.

- Još jednom moramo da proverimo dokumentaciju, a tu su još tri oblasti kroz koje treba da prođemo: krediti od banaka i pozajmice, ugovori sa dobavljačima i kupcima i analiza svih ugovora sa igračima i menadžerskim agencijama, što je u poodmakloj fazi.

- Ima interesantnih pokazatelja, npr. da su rashodi od 2007. godine znatno iznad prihoda, a naše obaveze su maltene otišle u nebo. Grupa stručnjaka radi na tome, a mi smo ovde samo da bismo utvrdili stanje u klubu do formiranja Radne grupe - zaključio je Nebojša Čović.

(B. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bingo

    4. decembar 2012 | 16:20

    Hvala Vam GOSPODINE Covicu !!!

  • dzoni

    4. decembar 2012 | 18:42

    covece pa ti si carobnjak. gde si se do sada krio?

  • fer

    4. decembar 2012 | 15:29

    Zašto vraćati dugove kada vam je bolje da primenite sistem iz kk, a to je fuzija sa nekim klubom, brisanje duga i budžet od recimo 8-10 miliona

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA