PARTIZAN: Nema štrajka, premije kasne

Uprava Partizana brzo je reagovala na današnje spekulacije o štrajku igrača i objavila zvanično saopštenje, nagalašavajući da štrajka nije bilo

  • 0

Klub iz Humske brzo je, objavljivanjem zvaničnog saopštenja, reagovao na informacije da su fudbaleri Partizana danas održali kraći štrajk kašnjenjem od pola sata na trening.

Naime, igračima su ranije obećane premije koje je trebalo da im budu isplaćene u ponedeljak, ali to se nije dogodilo. Trener Vladimir Vermezović čekao je sat vremena fudbalere koji su ostali u svlačionici. Potom je sportski direktor kluba Ljubiša Tumbaković obavio sastanak sa igračima i najavio brzo rešavanje situacije.

Posle razgovora igrači su istrčali na teren i radili prema planu.

Saopštenje Partizana prenosimo u celini.

- Obraćamo se saopštenjem povodom netačnih i tendencioznih informacija o navodnom štrajku igrača u FK Partizan. Želimo da obavestimo javnost i naše navijače da su igrači izašli na teren sportskog centra i odradili trening po planiranom programu. Napominjemo da nikakve obustave rada nije bilo.

Netačna je informacija da se plate ne isplaćuju mesecima, a sama upotreba nepravilnog izraza je dokaz namere da se stvori pogrešan utisak o poslovanju FK Partizan.

Činjenica je, da određena kašnjenja postoje, na žalost svojstvena okolnostima i vremenu u kome se nalazimo, i kao država i kao društvo, ali ta zakašnjena nikako nisu u razmeri da utiču na redovan rad kluba.

U narednom periodu FK Partizan očekuje naplatu potraživanja i ostvarivanje prihoda, koji će u potpunosti omogućiti u skladu sa politikom odgovornog poslovanja, izmirivanje svih obaveza.

Takođe želimo da napomenemo, da je današnja redovna sednica sekretarijata zakazana odranije u skladu sa planom sednica, sa temama vezanim za završetak i retrospektivu  jesenjeg dela JSL, i da dovođenje ove sednice u vezu sa današnjim događajima upravo i služi kao dokaz tendencioznosti objavljenih informacija - kaže se u saopštenju.

- To je bio redovan sastanak i na njemu niko od igrača nije ni pomenuo pitanje novca. Istina je da postoje sitna kašenjenja u isplatama, ali nije ništa dramatično. Nekim igračima se zarade isplaćuju na mesečnom, a nekim na tromesečnom nivou. Došlo je do zastoja u isplati premija, ali to će sve uskoro biti rešeno - rekao je ranije portparol kluba Nenad Danilović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA