BARSA ODAHNULA: Mesi nije teško povređen (VIDEO)

Posle lekarskih pregleda utvrđeno da je povreda Argentinca ipak nije toliko ozbiljna, a konačna dijagnoza će se znati u četvrtak

  • 2

Barselona je u šoku! Posle 0:0 sa Benfikom u poslednjem meču grupne faze Lige šampiona, najmanje bitnom u celoj 2012. godini, Tito Viljanova je teren napustio pognute glave. Baš kao i svi igrači. Navijači su "Kamp Nou" napustili u neverici "jureći" vest o stanju Lionela Mesija koji je odnet na nosilima.

Katalonski portal "Mundodeportivo.com" je posle prvih navoda da je Argentinac pokidao ligamente zbog kojih bi pauzirao oko šest meseci objavio da je posle lekarskih pregleda utvrđeno da povreda ipak nije toliko ozbiljna. Za sada na svom kolenu Mesi ima samo modricu, konstatovano je posle magnetne rezonance.

Konačna dijagnoza i očekivanja za povratak Mesija na teren znaće se u četvrtak.

Mesi se povredio u pokušaju da postigne 85. gol u kalendarskoj godini kada ga je nezgodno, pre šuta, zakačio golman Benfike. Argentinac je teren napustio sa bolnom grimasom na licu, a sada niko ni ne razmišlja od dva gola koja mu nedostaju da stigne legendarnog Gerda Milera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA