ŠOKANTNA ISPOVEST: Pao duguje veliki novac Obradoviću, zato je otišao!

Nećak Tanasisa Janakopulosa Dimitris, koji je letos od strica preuzeo Panatinikos, saopštio je da napušta klub i otkrio koji su pravi razlozi odlaska srpskog trenera i raspadanja trofejnog tima

  • 0

Predsednik košarkaške selekcije Panatinaikosa Dimitris Janakopulos sazvao je nenajavljenu konferenciju za novinare u petak u Atini i šokirao novinare i sve navijače "zelenih" rekavši da odlazi iz kluba! Janakopulos je izjavio da napušta klub i da će sve svoje akcije koje ima besplatno ponuditi kome god želi da ga nasledi na toj funkciji.

Takođe, na ovoj konferenciji je konačno izašla na videlo prava istina zbog čega je trofejni trener Željko Obardović posle 13 godina napustio Panatinikos.

Veliki šok je izazvala izjava u kojoj je Dimitris optužio svog strica Tanasisa Janakopulosa da ga je slagao po pitanju dugova kluba i naveo da su oni drastično veći nego što je to zvanično objavljeno.

Dimitris je, takođe, naveo da je pravi razlog odlaska Željka Obradovića činjenica da mu je Tanasis Janakopulos dugovao veliku svotu novca, baš kao i brojnim košarkašima koji i dalje čekaju na isplatu dugovanja.

Ovakvo obraćanje javnosti i iznošenje "prljavog veša" izazvalo je pravi šok u Atini, gde se dugo verovalo kako su Janakopulosi jedni od retkih koji su svoj klub vodili savesno, ne "žaleći dinara" kako bi svi igrači i stručni štab bili zadovoljni.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA