FERGUSON BESAN: Navijači Sitija raskrvarili Ferdinandu glavu! (VIDEO)

Pretpostavlja se da su huligani gađali novčićem defanzivca Mančester junajteda dok je slavio Van Persijev pobedonosni gol. Fudbalska asocijacija pokrenula istragu

  • 2

Robin van Persi postigao je pobedonosni gol u poslednjim minutima derbija između Mančester sitija i Mančester junajteda, a proslavljanje tog gola maksimalno je isprovociralo navijače "građana".

Huligani su nekakvim predmetom, pretpostavlja se novčićem, pogodili defanzivca Junajteda Rija Ferdinanda dok je slavio gol Holanđanina. Predmet ga je udario neposredno iznad oka, tačnije u predelu arkade. Jedan navijač uleteo je na teren sa namerom da napadne protivničkog defanzivca.

Junajtedov medicinski tim brzo je intervenisao i zaustavio krvarenje na Ferdinandovoj glavi, a narednih dana očekuje se i kazna za ovakvo ponašanje navijača Mančester sitija.

Menadžer Aleks Ferguson odao je priznanje svom timu na izuzetno značajnom uspehu i ujedno osudio ponašanje protivničkih navijača.

- Žalosno je da navijač Sitija utrči na teren, kao i da sa tribina lete novčići, upaljači i drugi predmeti. To ne bi trebalo da se dešava. Slične scene viđene su i kada smo gostovali Čelsiju, sa tribine je poletela stolica, kao i razni drugi predmeti. Međutim, u ovom danu neću da razmišljam o tome, jer je iza nas jedna veoma dobra utakmica, koja mnogo govori o kvalitetu Premijer lige - izjavio je Ferguson za "Skaj sport".

Iz Engleske stiže vest da je Fudbalska asocijacija (FA) pokrenula istragu povodom ovog incidenta.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA