IZBORI U ZVEZDI: Džajić dobio protivkandidata!

Legendi "crveno-belih" suprostaviće se izvesni Branko Tekić, koji je još pre tri nedelje odneo program Radnoj grupi, a u ponedeljak je podneo zvaničnu kandidaturu za predsednika

  • 0

Izbori u FK Crvena zvezda zakazani su za sledeću nedelju, a Dragan Džajić dobio je protivkandidata u liku Branka Tekića, koji je još pre mesec dana najavio da će se kandidovati za prvog čoveka "crveno-belih", prenosi B92.

E, pa Tekić je u ponedeljak predao svoju kandidaturu fudbalskom klubu Crvena zvezda, a još uvek nije poznato da li je ona prihvaćena i da li će se njegovo ime naći na listićima 17. i 18. decembra.

Tekić je u novembru predstavio osnove svog programa i izjavio da je prvobitno kandidaturu poslao klubu iz Ljutice Bogdana još u septembru, kada je postalo jasno da Vladan Lukić neće još dugo voditi klub, ali dok još uvek nije bilo poznato da će ozbiljnu ulogu u sanaciji preuzeti država.

Dragana Džajića je za predsednika predložila Radna grupa prošlog petka, a do sada je Tekić jedini protivkandidat.  Na prošlim izborima, maja ove godine, Vladan Lukić bio je jedini kandidat za predsednika.

Po najavama iz kluba, nedelju dana posle izbora biće sazvana Skupština, na kojoj će biti postavljena kompletna uprava kluba.

(Telegraf.rs / B92)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA