KOŠARKAŠKA OLUJA: Gotovina dolazi na utakmicu Partizana u Zadru!

Oslobođeni hrvatski general mogao bi da se prvi put pojavi na jednom sportskom događaju, jer je najavio dolazak na meč košarkaša Zadra i beogradskog kluba, pišu tamošnji mediji. Vujošević: "Po onome što znam o njemu i što sam pročitao, mislim da će gospodin Gotovina biti mudriji od najava"

  • 4

VREO DOČEK ZA PARTIZAN! U Zadru će košarkaši srpskog šampiona pokušati da prekinu seriju loših rezultata, a na terenu, gde u poslednje vreme retko znaju za pobede, ali i oko njega, sprema se pravi "pakao".

Naime, hrvatski mediji otkrivaju kako bi Ante Gotovina mogao konačno da dođe na jednu utakmicu košarkaša Zadra, jer je to najavio ubrzo posle oslobađajuće presude hrvatskog generala u Haškom tribunalu.

To bi ionako vrelu atmosferu u "Višnjiku" podgrejalo, jer se očekuje krcata hala i bučna podrška navijačke grupe "Tornado". Zadar je u seriji od dve pobede, a ekipa sve b0lje deluje na terenu u Jadranskoj ligi.

"General Gotovina po svom nahođenju će odabrati utakmicu na kojoj će se pojaviti kao navijač Zadra. Je li to ova s Partizanom?" pitaju se u "Slobodnoj Dalmaciji", a po forumima uveliko postoji informacija da će Gotovina biti na tribinama.

Kada na sve ovo dodamo da Partizan igra loše i da je u Zadru bez pobede više od pet godina na hrvatskom primorju, jasno je da će tim koji zbog suspenzije neće voditi Duško Vujošević imati puno problema da zabeleži pobedu.

U hrvatskom klubu za naš portal nisu želeli da daju potvrdan odgovor na informaciju o dolasku Gotovine u sredu uveče.

- Ne znamo ništa o tome - arogantno nam je rečeno iz zadarskog kluba.

VUJOŠEVIĆ: Gotovina će valjda biti mudar!

Na mogućnost dolaska hrvatskog generala na meč u sredu reagovao je i trener srpskog šampiona.

- Kao i kada je bila utakmica sa Cedevitom u Beogradu, izneo sam tada svoj stav da treba odvojiti košarku od politike. Taj stav apsolutno imam i sada. A što se tiče najave, po onome što znam o njemu i što sam pročitao, mislim da će gospodin Gotovina biti mudriji od iste - rekao je Vujošević za klupski sajt.

(Telegraf.rs / Foto:tzzadar.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    17. decembar 2012 | 21:45

    Slobodan je čovjek i voli košarku. Zašto ne bi otišao pogledati utakmicu?

  • jj

    17. decembar 2012 | 15:24

    Gosn gepeksa i plaćenik.Bravo vam ga za bolje i nije Zadar

  • Neca

    17. decembar 2012 | 16:01

    Mozda cu ja da idem na tekmu tog coveka treba likvidirati...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA