KATARINA TOMAŠEVIĆ: Država nas minirala!

Golman ženske rukometne reprezentacije Srbije smatra da je država trebalo da obezbedi nižu cenu karata za građane i navodi primer šta je sve Crna Gora uradila da navijači podrže njihove rukometašice

  • 1

Katarina Tomašević, golman ženske rukometne reprezentacije Srbije, ogorčena je na državu. Ona smatra da je stanovništvu trebalo da bude obezbeđena pristupačnija cena karata na nedavno završenom Evropskom prvenstvu, kako bi se na mečevima pojavio veći broj navijača i dao podršku Srbiji.

- Posećenost u hali bila je izuzetno slaba. Tužno je da igramo na domaćem terenu pred praznom halom. A za to ne krivim navijače. Država je trebalo da obezbedi barem nižu cenu karata za naše građane - izjavila je Tomaševićeva za "Kurir".

- U polufinalnom meču na tribinama je bilo više navijača Crne Gore nego Srbije. I to zato što je Crnogorcima država obezbedila prevoz vozom, dva čarter leta, smeštaj i karte za utakmice. Naši građani nisu mogli da izdvoje za polufinale od 1.200 do 9.000 dinara po karti. Strašno je to što se niko iz vrha naše države nije pobrinuo da građanima omogući da dođu i bodre nas dok se borimo u dresu nacionalnog tima - ocenila je Katarina Velika, kako su je nazvali navijači zbog sjajnih odbrana.

- Svi koji su došli da navijaju bili su fenomenalni. Svaki pojedinac nam je značio i osećale smo energiju publike na terenu. To nam je dodatni podsticaj i vetar u leđa. Naše porodice bile su u prvim redovima i pokretale su atmosferu u hali - kaže Katarina, koja očekuje bolje dane ženskog rukometa u Srbiji, a velika prilika biće Svetsko prvenstvo, kojem ćemo biti domaćini u 2013.

- Sada smo postavile temelje i imamo osnovu da se sledeće godine borimo za medalju. Spremaću se jače nego ikada. Publika nas je zavolela i nadam se da će krajem godine posećenost naših mečeva to i pokazati - zaključila je Katarina.

(Telegraf.rs/Izvor: "Kurir")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milutin

    26. decembar 2012 | 12:08

    Katarina u pravu si. Toliko para traze od gledalaca pa to nije normalno. Nisu nista naucili od makedonskih navijaca kada su igrali muskarci. Steta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA