POMOĆ ZVEZDI: Grad dao pare za isplatu minimalca!

Na molbu kluba sa Marakane čelnici gradske skupštine uskočili su sa novčanom pomoći koja je omogućila da Zvezda igračima i članovima Radne zajednice uplati po 44.000 dinara pred Novu godinu

  • 3

Grad Beograd pomogao je fudbalskom klubu Crvena zvezda da zaposlenima isplati dve plate, minimalce, uoči Nove godine.

Budući da su računi u blokadi, a novac od generalnog sponzora "Gazproma" tek treba da stigne, sa "Marakane" su urgirali za pomoć kod gradskih čelnika.

Zvezda je dobila kratkoročnu pomoć od 12 miliona dinara, oko 106.000 evra, za isplatu dela dugovanja prema zaposlenima u Radnoj zajednici, kojima je uplaćeno po 44.000 dinara. Isti iznos dobili su i igrači.

Grad je i ranijih godina u kritičnim situacijama pomagao "crveno-belima".

U Zvezdi u naredna dva meseca očekuju značajan priliv sredstava od "Gazproma", kao i od eventualne prodaje nekih igrača. Međutim, uprava će svakako morati da reši problem velikog broja zaposlenih kojih trenutno u klubu ima 178, očekuje se da će bar 50 ljudi dobiti rešenje o otkazu, čime bi se malo rasteretila klupska kasa.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    3. januar 2013 | 14:22

    Strasno

  • Goxxii

    3. januar 2013 | 14:14

    Propali drzavni projekat kao bunar bez dna. Oni kradu i rasipaju, a poreski obveznici placaju. Katanac na rupu!

  • dodje maca na vratanca

    3. januar 2013 | 16:44

    Majku li vam vasu ,djubrad jedna.Vucic UCENIO Djilasa da da pare Zvedi ili ga rusi?!!E moja Srbijo DOZOVI SE I MOTKE PA PO OVOJ BAGRI.....COVIC,DZAJIC,DJILAS....VUCIC

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA