HANOVER ODUSTAO JER... Kačar ne želi da prima manje od dva miliona evra!

Propao transfer srpskog veziste iz Hamburga u Hanover jer nije želeo da pristane na smanjenje plate. Klub ga kaznio nepozivanjem na pripreme

  • 1

Srpski fudbaler Gojko Kačar nastavlja svoju odiseju u Bundes ligi, ali ne, kao što se pričalo, u Hanoveru već će ostati u Hambrugu. Preokret  režirao upravo rođeni Novosađanin jer ne želi manju platu.

Hamburg je hteo da se otarasi Kačara zbog prevelike plate, Kačar je hteo da promeni sredinu, trener Hanovera Slomka je hteo da ga vidi u svojim redovima i sve je već bilo dogovoreno, ali onda...

Kada je Gojko čuo da treba da prima manju platu od one koju trenutno prima u Hamburgu ( dva miliona evra! ) odbio je takvu mogućnost i transfer je propao. Kačar je trenutno jedan od najplaćenijih igrača tima sa severa Nemačke.

Kačar je bio na transfer-listi zajedno sa Slobodanom Rajkovićem pošto je od 2010. godine, kada je za 5,5 miliona evra stigao iz Herte, odigrao samo 44 meča i postigao samo tri gola. Više je bio u ordinaciji nego što je bio na terenu, ali na kraju, ipak, ne bi da ide iz evropske viceprestonice droge i seksa.

- Šteta za Hamburg i Hanover i sramota za Kačara. Sada moramo da čekamo da se javi neki drugi klub - kratko je prekomentarisao sportski direktor HSV Frank Arnesen i ostavio Kačara u vrlo nezavidnoj poziciji.

Arnesen je odlučio da eliminiše Kačara sa spiska putnika za pripreme u Abu Dabiju i Srbin će ostati da trenira sa rezervnim timom. Propustio je priliku da se vrati u formu u stabilnom bundesligašu i učesniku Lige Evrope i izabrao opciju da sedi na trbinama u Hamburgu i redovno prima novac koji mu sledi po ugovoru (traje do 2015. godine).

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mika

    5. januar 2013 | 01:49

    Pametan decko. Jok vi ga ucenjujte da igra za 500 e. Niko vas nije bio po usima da potpisujete do 2015. Obicno kad procita covek ovako srocenu vest zali klub,a niko ne pita igraca kako se ophode prema njemu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA