Beograd ostao bez "Serbia opena"

- Doneli smo odluku koja je u ovom trenutku najracionalnija, uzimajući sve uslove u obzir. Hvala svima koji su proteklih godina bili deo ovog događaja i učestvovali u organizaciji - stoji u saopštenju Femili sporta

  • 0

Dan pošto je ukrajinski teniser Serhij Stakovski obelodanio da ATP turnira u Beogradu neće biti informaciju su potvrdili i čelnici Femili sporta i Asocijacije teniskih profesionalaca (ATP). Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:

"Doneli smo odluku koja je u ovom trenutku najracionalnija, uzimajući sve uslove u obzir. Hvala svima koji su proteklih godina bili deo ovog događaja i učestvovali u organizaciji. Iza nas su četiri godine tokom kojih je organizacija turnira od strane ATP uvek ocenjena najvišim ocenama, a igrači su posebno isticali vrhunske uslove koji su im svake godine omogućeni. Zahvaljujemo se sponzorima, volonterima, publici i svim igračima koji su Beograd stavili na tenisku mapu sveta" - navodi se u saopštenju.

Organizator "Serbia opena" vratio je licencu ATP i kako sada stvari stoje ona neće biti prodavana ili prosleđivana dalje. Iste, poslednje nedelje aprila, igraće se dva turnira, u Eštorilu i Minhenu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA