OPOMENA! Rukometašima šamarčina za srećan put u Španiju

U poslednjem pripremnom meču, rukometna reprezentacija Srbije deklasirana je od Egipta u Vrnjačkoj Banji 34:19 (17:11). Sledi put u Španiju

  • 1

Rukometna reprezentacija Srbije doživela je debakl u poslednjoj proveri pred odlazak na Svetsko prvenstvo u Španiji. U prijateljskoj utakmici, odigranoj u Vrnjačkoj Banji, izabranici selektora Veselina Vukovića poraženi su od Egipta 34:19.

Dan posle pobede nad Makedonijom u prijateljskoj humanitarnoj utakmici, srpski rukometaši prikazali su očajnu igru delujući nemotivisano i krajnje opušteno iako je meč odigran u lepoj atmosferi. Na kraju moraju da budu zadovoljni što nisu ispraćeni salvama zvižduka iako su ih i te kako zaslužili ovakvim pristupom.

Nema sumnje da je poraz došao kao odlična opomena pred mečeve na šampionatu sveta, ali i kao reper šta javnost može da očekuje od ove selekcije na ovom takmičenju. Selektor Veselin Vuković sada treba da odredi konačan spisak putnika, no čini se da posle današnjeg izdanja neće pogrešiti ako izostavi bilo koga.

Sav prihod od prodatih karata sa utakmice biće uplaćen u humanitarne svrhe. Prikupljen novac biće upućen za lečenje devetogodišnje Teodore Stjepanović iz Vrnjačke Banje, koja boluje od tumora abdomena.

SP će biti održano od 11. do 27. januara,Srbija će biti u grupi Grupi C u Saragosi sa selekcijama Južne Koreje, Belorusije, Saudijske Arabije, Poljske i Slovenije. Selekcija Srbije prvi meč na SP igra 12. januara u Saragosi protiv selekcije Južne Koreje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duh Sibenka

    6. januar 2013 | 21:24

    Kalati se malo to nek van bude pouka Srbi puno jos papati tribate...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA