NIJE PROŠAO PREGLEDE: Ali Traore ne dolazi u Zvezdu!

Košarkaški klub Crvena zvezda Telekom je nakon lekarskih pregleda odlučio da ne angažuje reprezentativca Francuske Alija Traorea

  • 2

Ali Traore neće zaigrati u crveno-belom dresu.

Iako je Traore trebalo da bude angažovan do kraja sezone, ugovor francuskog reprezentativca i Crvene zvezde Telekom, koji je potpisan, ipak neće biti aktiviran.

Naime, Traore je imao klauzulu po kojoj je ugovor trebalo da bude realizovan ukoliko prođe sve medicinske testove. Stameni centar je proteklih dana podvrgnut opsežnim lekarskim pregledima, njegova povreda je sanirana, ali...

- Traore je dugo pauzirao, ove sezone je odigrao samo dve utakmice i da bi dostigao optimalnu takmičarsku formu bilo bi mu potrebno minimum mesec dana. S obzirom na naš vrlo zgusnut raspored i visoke ambicije koje imamo, nismo u prilici da toliko čekamo, pa saradnja, nažalost, neće biti realizovana – počeo je priču direktor Crvene zvezde Telekom Davor Ristović, i dodao:

- Veoma nam je žao što Traore neće igrati za Zvezdu. O njegovim igračkim kvalitetima izlišno je govoriti s obzirom na to da je reč o reprezentativcu Francuske. Takođe, u ovih nekoliko dana bili smo u prilici da se uverimo da je reč o sjajnom čoveku i zaista veoma dobrom momku. Nadamo se da će nam se putevi u budućnosti ponovo ukrstiti i želimo mu mnogo sreće u nastavku karijere – konstatovao je Ristović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA