TEO GRLI MANEKENKU: Pogledajte novu devojku Miloša Tedosića! (FOTO)

Zbog Jelene Kuveljić se prekinula veza srpskog košarkaša i odbojkašice Maje Ognjenović. Nedavno je navodno bila razlog što se Vladimir Stojković umalo razveo od žene

  • 2

Sa sumnjom se prenela informacija da su srpski košarkaš Miloš Teodosić i njegova dugogodišnja devojka, odbojkaška reprezentativka Maja Ognjenović raskinuli, ali se posle nekoliko dana sve učinilo izvesnim.

Glavni razlog prekida jeste treća osoba, u pitanju je manekenka Jelena Kuveljić, koja je srpskoj javnosti nedavno postala poznata kao navodni razlog zbog koga su se umalo razveli golman Partizana Vladimir Stojković i njegova supruga Bojana.

Jelena je inače član "Elit model luk" agencije, a prema pojedinim izvorima, u poslednje vreme najviše vremena provodi u Moskvi kod novog dečka koji nastupa za ruski CSKA.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dodje maca na vratanca

    9. januar 2013 | 14:51

    A hoce li i sada Teo imati onaj poznati ritual pri izvodjenju slobodnih bacanja....koji je posvecivao Maji Ognjanovic???

  • rikee

    17. januar 2013 | 05:09

    Pajser ( montirac )

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA