OTPISAN: Janković ne vodi Maksimovića u Antaliju

Defanzivac Crvene zvezde na izlaznim vratima kluba i zbog toga neće ići na pripreme u Tursku

  • 1

Nikola Maksimović, Eli Babalj, Natanijel Asamoa, Marko Mirić, Ljubo Nenadić i omladinac Veljko Simić, iako je bio predviđen, kako se saznaje, neće se naći među putnicima za Tursku na prvu fazu priprema, prenosi "Sportski žurnal".

Za Maksimovića se i očekivalo da ne ide na pripreme, jer je još krajem decembra prodat investicionom fondu Pini Zahavija za 700.000 evra.

Aleksandar Janković, trener Crvene zvezde, posle današnjih testova na stadionu saopštiće ko će sutra ući u avion za Antaliju, a očekuje se da se među precrtanima nađu pomenuti reprezentativci Srbije i Australije, zatim napadač iz Gane, bivši član "orlova", letošnji novajlija iz kragujevačkog Radničkog i jedan od najtalentovanijih izdanaka škole.

Trener Janković u Tursku će voditi trojicu golmana, a već ranije je precrtan Marko Dmitrović. Talentovani čuvar mreže, kojem ugovor ističe u januaru, nije produžio vernost, tako da je sam sebe eliminisao.

Pripreme u Turskoj biće nova šansa za pojedine igrače iz škole. Među putnicima naći će se sigurno Stefan Čikić i Stefan Mihajlović.

(Telegraf.rs / Žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA