ČOVIĆ POTVRDIO: Maksimović u Apolonu za milion evra

- Od tog novca, 50.000 nam sleduje na osnovu FIFA fonda solidarnosti, a od preostalih 950.000, mi treba 25 odsto da prosledimo Slobodi - rekao je Nebojša Čović

  • 0

Potpredsednik FK Crvena zvezda Nebojša Čović potvrdio je da je Nikola Maksimović prodat kiparskom Apolonu, pošto je 17. septembra potpisao ugovor.

- Nikola Maksimović je u septembru prodat Apolonu, a prema slovu tog ugovora, koji su potpisala oba kluba i sam igrač, on je od ovog prelaznog roka igrač kiparskog kluba. Čeka se samo da legne prva rata - rekao je Čović za "Mozzart Sport", dodajući da je Upravni odbor samo mogao da "konstatuje" nasleđeno stanje teško milion evra.

- Kiprani treba da nam isplate dve rate od po pola miliona evra, ali tek kada nam račun bude odblokiran. Od tog novca 50.000 nam sleduje na osnovu FIFA fonda solidarnosti, a od preostalih 950.000, što je neto vrednost transfera, mi treba 25 odsto da prosledimo Slobodi - zaključio je prvi operativac kluba iz Ljutice Bogdana.

Dan ranije, Maksimović je istakao da ima ugovor sa Zvezdom na još tri godine i da je na klubu da odluči da li će ga prodati ili ne.

(Telegraf.rs / Mozzart Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA