ČUDAN POTEZ PARTIZANA: Kopija lične karte u klub, pa može na utakmicu!

"Crnobeli" pooštrili kriterijum za kupovinu karata, verovatno zbog nemilih scena sa prethodne utakmice

  • 4

Partizan u subotu od 21 sat igra jedan od derbi mečeva u ABA ligi protiv podgoričke Budućnosti, a Uprava srpskog šampiona odlučila se na nesvakidašnji potez kada je prodaja karata u pitanju.

Pri kupovini je neophodno doneti fotokopiju lične karte i predati je, dok se original predaje na uvid. Tako će jedino pristalice kluba koje nemaju godišnje ulaznice moći da nabave vredno parče papira.

Dosadašnja praksa, koja je opšte poznata za srpske klubove kada su veliki mečevi u pitanju, a to je da se lična karta daje na uvid i kupuje tačno određen broj ulaznica, malo je modifikovana, pa ko nije na sajtu "crno-belih" pročitao "NAPOMENU" u najavi za meč sa crnogorskim prvakom, neće praktično ni moći u halu.

"Crno-beli" su se na ovaj potez odlučili verovatno poučeni iskustvom od prethodnog meča sa Cibonom i prekida zbog incidenata navijača, želeći da imaju uvid u svakog čoveka koji se nalazi na tribinama "Pionira".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gaga

    19. januar 2013 | 15:30

    sta je tu cudno,tako je bre i tako treba

  • Qwertyone

    19. januar 2013 | 15:44

    Sad već preteruju. Toga nigde u svetu nema. Rodoljub Šabić da reaguje.

  • Cudno

    20. januar 2013 | 00:46

    Ja sam imao i kartu i fotokopiju licne karte,cak sam i usao u halu,ali sam imao jos kod mene "neoficijalno obelezje" predstavnika juga,i izbacise me napolje...a napolju....toliko policije nije bilo ni kada je Tito prolazio...Opet razmisljam bolje i da sam napolju po hhladnoci nego sa cignima i policijom u hali.. Sve u svemu opasne igre su tu upitanju,vrti se velika lova ii ko zna sta jos.Prvom kome bi trebali zabraniti ulaz je D.V.Posto se zbog njega Partizan navise naplacao,ali ne ,bolje gospodin da pokloni oficijalnom navijacu dzipa za svadbu nego da stavi nesto u kasu kluba...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA