KRAJ ZA JANKA: Predaja Almagru u drugom setu!

Tipsarević, koga je mučilo levo stopalo, nije uspeo da pruži ozbiljan otpor Špancu i kod rezultata 6:2, 5:1 za Almagra odlučio je da preda meč

  • 0

Srpski teniser Janko Tipsarević okončao je učešće na prvom gren slemu sezone Australijen openu predajom meča u drugom setu protiv Španca Nikolasa Almagra.

Tipsarevića je tokom meča mučilo levo stopalo, kod 5:2 za Almagra u prvom setu zatražio je medicinski tajm-aut, koji mu nije mnogo pomogao, jer je u nastavku meča bilo vidljivo da se sve teže kreće.

Španac je ubedljivo dobio prvi set 6:2, u drugom je potpuno dominirao, stigao do 5:1, kada je Tipsarević odlučio da je bilo dosta.

Poslednji Jankov trzaj bio je pokušaj brejka kod 3:1 u drugom setu, Almagro se, međutim, izvukao, a onda sam napravio brejk i srpski teniser, nemajući čemu više da se nada, odlučio se na predaju.

Almagro će u četvrtfinalu igrati protiv zemljaka Davida Ferera, četvrtog nosioca, koji je ubedljivo savladao Japanca Nišikorija 6:2, 6:1, 6:4.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA