ČOVIĆ: Dižem ruke od svega ako se ovako nastavi!

Potpredsednik FK Crvena zvezda zamera što se u klubu radi neefikasno i da je neophodno da se uspostavi sistem modernog i transparentnog načina poslovanja

  • 3

Problemima kao da nema kraja, reči su potpredsednika Crvene zvezde Nebojše Čovića, koji je istakao da se u klubu ne radi kako treba na rešavanju brojnih problema.

- Taman rešimo jedan problem, a pojavi se drugi - rekao je Čović za "Sportal.rs", dodavši da je problem sa blokadom računa pravi Borac.

- Sa Slobodom bi trebalo da se dogovorimo danas i da povuku blokadu. Ali Borac je sporan, jer i tu stvari ne idu kako smo se dogovorili. A, to opet preti da ne ispunimo obaveze iz dogovora sa poveriocima, kojima bi trebalo da isplatimo rate krajem januara. Ni u klubu se ne radi kako treba.

Čović je precizirao na efikasnost kluba u rešavanju problema.

- Ponekad imam utisak kao da je nekome u našem klubu stalo da se posao ne završi povoljno po "crveno-bele". Ne radi se brzo i efikasno, birokratski aparat je spor, odluke se donose presporo i vozovi prolaze.

Potpredsednik je na kraju naveo da će morati da digne ruke od svega ukoliko se ne uspostavi što pre efikasan sistem.

- Predsednik mora da uspostavi efikasan sistem, a ne da se radi po sistemu lako ćemo ili ima vremena. Ako to ne uradimo što pre, neće izaći na dobro. Mnoge strukture u klubu moraju da profunkcionišu u skladu sa modernim, transparentnim načinom poslovanja. U protivnom, moraću da dignem ruke od svega.

(Telegraf.rs/Sportal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pedja

    21. januar 2013 | 16:21

    pa, platite Borcu i odblokirajte sebi račun. U čemu je problem ? Svi da vam oproste dugovanja, kako bi postojala velika Zvezda !

  • Zika Pauk

    21. januar 2013 | 14:41

    nema ništa od prodaje sedamnaest hektara oko stadiona...

  • ja

    21. januar 2013 | 23:13

    Ne traži Zvezda da joj Borac oprosti dug,već da se uplata malo odloži. Čim se račun odblokira,lećiće uplata za Maksimovića(prva rata 500 000),a i prvi deo uplate Gasproma,tako da će moći da se plati Borcu i ostalima. Dok god je račun u blokadi,nema uplata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA