SENZACIJA: Četvrtoligaš u finalu Liga kupa Engleske

Ekipa Bredford sitija poražena na "Vila parku" od Aston vile sa 1:2, ali je prošla u finale, pošto je u prvom meču slavila sa 3:1

  • 0

Bradford siti je finalista Liga kupa Engleske! Ništa čudno ne bi bilo da u pitanju nije ekipa koja igra u četvrtoj ligi i koja je do poslednjeg stepenika nije izbacila i treću premijerligaški tim. Na "Vila parku" Aston vila je ostvarila, kako se to kaže Pirovu pobedu, savladavši Bredford sa 2:1.

Bredford je posle Vigana i Arsenala, meč na "Vembliju" obezbedio posle pobede nad Vilom u prvom meču, kada su slavili sa 3:1.

Poveli su domaćini posle "viktorije" u 24. minutu preko Bentekea. Navijače Bredforda do delirijuma je u 55. minutu doveo Hanson, izjednačivši na 1:1, a malu nadu, nadu da mogu do produžetka timu iz najelitnijeg razreda dao je Vajman, minut pre kraja. Međutim, to je bilo sve od fudbalera Aston Vile, pa je slavlje gostiju bilo razumljivo i zasluženo.

U sredu se igra drugi revanš meč polufinala Liga kupa, a u Kardifu Svonsi sa dva gola viška čeka Čelsi.

LIGA KUP (polufinale):

Aston Vila - Bredford 2:1

(Benteke 24, Vajman 89 - Hansen 55)

Svonsi - Čelsi sreda

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA