Partizanovih 12 veličanstvenih u prošloj deceniji

Navijači izabrali najbolju petorku košarkaške sekcije „crno-belih” od 2000. do 2010. i još sedmoricu u drugoj postavi

  • 0

Partizanovi navijači su u anketi na sajtu partizan.net izabrali najbolju petorku košarkaške sekcije u prethodnoj deceniji, od sezone 2000/01. do 2009/10. U tom periodu „crno-beli” su postavili temelje svog sistema koji je zadivio i Evropu i postigli potpunu prevlast u domaćim okvirima.

Izabrana je i druga najbolja postava u koju su ušla sedmorica igrača. Glasali su članovi sajta, ali i Partizanove legende, bivši košarkaši i novinari.

U prvoj petorci plejmejker je Miloš Vujanić, na spoljnim mestima su Miroslav Berić i Dušan Kecman, krilni centar je Novica Veličković, a centar Nenad Krstić.

Organizator igre u drugoj postavi je Amerikanac Bo Mekejleb, koji je makedonski reprezentativac, na šuterskim mestima su Uroš Tripković, Petar Božić, koji jedini uz Kecmana i dalje nosi crno-beli dres, i Vlado Šćepanović, krilni centar je Jan Veseli, teška „četvorka” je Dejan Milojević, a pod samim košem vlada Nikola Peković.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA