GOLUŽINA PAKOST? Pustio Beloruse da bi Srbi bili najgori!

"Nerezonske izmene" dovele do toga da Belorusi u osmini finala smanje prednost rivala ali i da se torija zavere brzinom munje raširi Španijom

  • 24

Hrvatska se lako plasirala u četvrtfinale Svetskog prvenstva  u rukometu pobedom nad Belosrusijom (33:24), a hrvatski selektor Slavko Goluža imao je luksuz da usput malo napakosti i rukometašima Srbije koji su pretepeli ubedljiv poraz od Španije (20:31).

Desetak minuta pre kraja Hrvatska je imala 12 golova prednosti, a tada je Goluža uveo Lovra Šprema, levokrilnog napadača, na poziciju srednjeg beka. Belorusi su to iskoristili da do kraja ublaže poraz na devet golova razlike.

Pročulo se da je hrvatski selektor to uradio namerno, kako bi poraz Srbije bio najubedljiviji u osmini finala, što je "orlove" poslalo na 16. mesto.

Svakako, za nas posle razočaravajućeg nastupa na SP i nema mnogo razlike da li smo 15. ili 16, mada ako su glasine tačne, onda hrvatski selektor o svemu vodi računa. Možda je to osveta za poraz od Srbije u polufinalu Evropskog prvenstva prošlog januara, ali kako god, sami smo se namestili za takve podvale.

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tony

    23. januar 2013 | 16:02

    Hrvatska nije kriva sto je Srbija izgubila 11 razlike protiv Spanjolske, ali kriva je sto pobjedi Bjelorusiju sa 9 razlike. Neznam dali urednik cita objave svoji piskarala, mislim da bi trebao malo popricati sa autorom ovoga clanka, Zelim vam vise srece na sljedecem takmicenju.

  • Ante Ante

    23. januar 2013 | 14:33

    hahahahahahahahahahahaha.....Veće gluposti nisam odavno pročitao.Goluža je čak izvadio golmana 5 minuta prije kraja da srbima napakosti hahahaha...hvala za ovo.

  • Ivana

    23. januar 2013 | 16:59

    koji isfrustrirani narod čudo jedno, očerupani ste do kože, pa ne znate što bi pisali !!!! ne, Goluža Vam je samo pokazao kako igra uz Francusku najbolja rukometna reprezentacija na svijetu, te kako se stvaraju novi Balići, metličići, Kalebi i ini :) Ali na žalost Vi ste iz šumadije, te dok budete sa šajkačama proslavljali medalje, nalaziti ćete se na dnu ljestvica gdje i pripadate !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA