MRTAV PIJAN: Fudbaler Zvezde oteran s priprema u Antaliji!

Iskusni defanzivac Milan Jovanović napravio grub disciplinski prekršaj, pa je trener Aleksandar Janković odlučio da ga udalji s priprema

  • 0

Milan Jovanović, defanzivac Crvene zvezde i reprezentativac Crne Gore, oteran je sa priprema ekipe u Antaliji zbog "grubog disciplinskog prekršaja" i vratiće se u toku dana u Beograd.

Fudbaler je udaljen s priprema jer je u noći između utorka i srede, u foajeu hotela u kom je smešten beogradski klub, konzumirao alkohol do duboko u noć.

Jovanović je letos došao u Zvezdu kao zamena za Duška Tošića, a neobično je da se incident dogodio neposredno pošto je "crveno-bele" pojačao Nikola Petković, koji igra na istoj poziciji kao i Jovanović i koji bi trebalo da u toku dana stigne u Tursku na pripreme.

- Milan Jovanović bio je predviđen da bude nosilac igre i da svojim iskustvom pomogne mladoj ekipi u ostvarivanju zacrtanih ciljeva. Jovanović je napravio veliki disciplinski prekršaj koji se ne toleriše i zbog toga je udaljen iz ekipe. Ekipa nastavlja sa radom punim intenzitetom, a ja stavljam tačku na ovaj slučaj i predajem ga disciplinskoj komisiji kluba - rekao je trener Crvene zvezde Aleksandar Janković.

Podsećamo, ne tako davno, fudbaleri Zvezde su uhvaćeni u "bančenju" iako je jesenji deo sezone bio u jeku. U prvom kadru su bili Nikola Maksimović, Eli Babalj i Luka Milivojević.

(Telegraf.rs/Izvor: "Mozzartsport")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA